Tape-extensions

Tape-extensions är skonsamma för håret. Fästena är mjuka och följer din huvudform så att extension-slingorna blandar sig fint med ditt eget hår och ger en naturlig look. Fästena är så tunna och diskreta att de inte syns alls, inte ens i skandinaviskt tunt och fint hår.

De är tillverkade av 100% äkta Remy-hår, vilket minskar risken för tovor och trassel. Löshåret är testat av professionella frisörer och finns tillgängligt i 15 olika färger. Det stora urvalet av kalla blonda toner gör dem speciellt anpassade för den skandinaviska marknaden. Färgerna går att kombinera så att de matchar din egen hårfärg perfekt.

Tape-extensions håller sig fina länge. Sex till åtta veckor efter att du gjort en extension är det dags för ett återbesök hos frisören – hur lång tid det tar innan du behöver flytta upp dina extensions beror på hur fort ditt eget hår växer. Frisören tar ur extension-slingorna, ger dem nya tejpfästen och sedan fästs de på nytt i ditt hår.

När du har tape-extensions kan du platta, locka och styla håret precis som vanligt. Dessa extensions sliter inte mycket på ditt eget hår men du måste självklart fortfarande vårda håret. Använd produkter som du blir rekommenderad att använda och var noga med att inte låta fästena utsättas för värme från stylingverktyg. Vi rekommenderar också att du sover med håret i en lös fläta. Det ger minimal friktion och är skonsamt för håret. Sov aldrig med blött hår och föna håret efter varje hårtvätt så att tejpfästena inte är blöta för länge.